Μία από τις κορυφαίες τάσεις δαπέδων στην αγορά αυτή τη στιγμή είναι τα υπερμεγέθη πλακάκια. Διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα, στυλ, μοτίβα και μεγέθη, τα υπερμεγέθη πλακάκια είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε είδους σπίτια.

Τι κάνει όμως τα υπερμεγέθη πλακάκια τόσο μοντέρνα και μοναδικά;

Τα συγκεκριμένα μεγάλων διαστάσεων πλακάκια είναι ο τέλειος τρόπος για να κάνετε έναν χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος, καθώς και για να τραβήξετε τα βλέμματα σε ένα μέρος του δωματίου. Όπως είναι λογικό, το μεγαλύτερο μέγεθος πλακιδίων βοηθά τους τοίχους να φαίνονται ατελείωτοι. Είτε έχετε ένα σπίτι με ανοιχτούς χώρους είτε έχετε μια πιο χωρισμένη διάταξη, τα μεγάλα πλακάκια δαπέδου μπορούν να αναζωογονήσουν πλήρως την εμφάνιση ενός χώρου. Επειδή χρησιμοποιούνται λιγότερα συνολικά πλακάκια, οι χώροι φαίνονται πιο ανοιχτοί και πιο γυαλισμένοι .

Μερικά από τα πιο δημοφιλή στυλ πλακιδίων δαπέδου μεγάλου σχήματος είναι η τσιμεντένια εμφάνιση με πινελιές από ξύλο όπως η σειρά μας Mindway και τα πλούσια σε χρώματα και decor όπως η σειρά μας Bloom. Δοκιμάστε τα σε σαλόνια, τραπεζαρίες και μπάνια για μια αναβαθμισμένη εσωτερική διακόσμηση.

Όσον αφορά τα τελευταία ,τα μπάνια είναι γνωστά ως ένας χώρος στο σπίτι που αξίζει να επενδύσουμε. Όταν πρόκειται να δημιουργήσετε το μπάνιο των ονείρων σας, τα μεγάλα πλακάκια μπάνιου θα μπορούσαν να είναι ο καλύτερος τρόπος για να ζωντανέψετε το όραμά σας. Καθώς είναι εκπληκτικά όμορφα αφού κρατούν το σχέδιο σε όλη τη έκταση τους  και έχουν μια συνέχεια στο μάτι.

Φυσικά υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι χρήσης μεγάλων πλακιδίων μπάνιου, όπως στο δάπεδο του μπάνιου, στους τοίχους, στα ντους ή σε συνδυασμό αυτών των περιοχών. Για μια δροσερή, μοντέρνα εμφάνιση,  τοποθετήστε τα μεγάλα πλακάκια μπάνιου από το δάπεδο μέχρι την οροφή και σε όλο τον χώρο . 

Αν ψάχνετε  λοιπόν έναν τρόπο να παραμείνετε στην κορυφή των σύγχρονων τάσεων πλακιδίων, η επιλογή ενός πλακιδίου μεγάλου μεγέθους είναι μια εξαιρετική επιλογή. Όχι μόνο θα διαρκέσει για τα επόμενα χρόνια, αλλά θα δείξει επίσης την έντονη αίσθηση του εσωτερικού σχεδιασμού σας!