Τα πλακάκια πορσελάνης Raw-earth-effect είναι μια τάση που επεκτίνεται τα τελευταία χρόνια και αναφέρεται σε πλακάκια με απαλούς , γήινους τόνους που αναδεικνύουν την αισθητική των αυθεντικών υλικών και φινιρισμάτων για τα δάπεδα και τους τοίχους του σπιτιού σας. Συλλογές από πλακάκια σε γήινες αποχρώσεις που μας υπενθυμίζουν τις ρίζες της κεραμικής και επανα προτάσσουν την πρωτόγονη ουσία της σε εσωτερικούς χώρους συνδυάζοντας άνεση και κομψότητα.Ο χώρος έχει μια γυμνή και χαλαρή ομορφιά, που παραπέμπει σε ανεπίσημες ατμόσφαιρες, στις οποίες η ατέλεια μετατρέπεται σε πολύτιμη λεπτομέρεια. Είναι η ιδανική σχεδιαστική λύση για τη διακόσμηση οικιακών χώρων που μεταφέρουν μια αίσθηση ασφάλειας, ζεστασιάς και φυσικότητας. Ακολουθούν πέντε ιδέες για τη χρήση πλακιδίων πορσελάνης με Raw-earth-effect στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας!

 

Οι αποχρώσεις SAND ,MUD, COTTON από τη σειρά COLORFUL 60X120 και οι αντίστοιχες DESERT , CASHMERE από τη σειρά TERRA 60X120 είναι ιδανικές για το σχεδιασμό ενός καθιστικού γεμάτου άνεση και προσωπικότητα: τα πλακάκια δαπέδου και τοίχου έχουν ομοιόμορφη εμφάνιση και φυσικές αποχρώσεις που τυλίγουν το χώρο του σπιτιού όπου περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας.

Συγκεκριμένα για το μπάνιο, οι σχεδιαστικές λύσεις πρέπει να διασφαλίζουν ασφάλεια και λειτουργικότητα καθώς και ομορφιά. Τα πλακάκια πορσελάνης εσωτερικού χώρου σε μεγάλο σχήμα προσφέρουν ανώτερο αισθητικό αποτέλεσμα, μειώνοντας την παρουσία αρμών στους τοίχους. Ακόμη και στο ντους, αυτά τα πλακάκια εξασφαλίζουν όχι μόνο οπτικό αποτέλεσμα αλλά και ανθεκτικότητα, καθαριότητα και υγιεινή. Επιπλέον, η ευελιξία αυτών των χρωμάτων επιτρέπει το συνδυασμό τους με ποικιλία εξαρτημάτων μπάνιου σε αποχρώσεις του μαύρου, ροζ χρυσού κτλ